Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Örnek Uygulama “Tüm Hasta Odalarına Mini Kitaplık”
30 Eylül 2022

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta odalarına yapılan mini kitaplık ile yatarak tedavi gören hastalara ve refakatçilerine kitap okuma olanağı sağlanması hedeflenmektedir. Yatan hasta servislerinde hastaların tedavileri sırasında daha iyi zaman geçirmeleri okuma alışkanlığın teşvik edilmesi adına örnek olabilecek bu hizmet memnuniyetle karşılanmıştır.
Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “ Yatan hastalarımız tarafından memnuniyet ile karşılanan mini kitaplıktaki okuma kitaplarının türleri artırılması ile daha çok ilgi çekilmesini hedeflendiği beyan edilmiştir. Mini kitaplık uygulamasına katkıda bulunan kurum ve kişilere ayrıca teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.