Yatarak Tedavi Gören Hasta ve Hasta Yakınlarıyla Toplantılarının 19'uncusu Genel Cerrahi-Plastik Cerrahi Servisi İle Gerçekleştirildi
01 Kasım 2018

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastaların ve yakınlarının, hastaneden aldıkları sağlık hizmetleri ile ilgili olarak öneri ve görüşlerinin değerlendirildiği “Refakatçi Toplantıları” uygulanmaya devam ediyor. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden sağlık hizmeti alan hastaların yakınları ve refakatçileri ile gerçekleştirilen öneri görüş toplantılarının bu hafta 19'uncusu Genel Cerrahi-Plastik Cerrahi Servisi ile gerçekleştirildi. Toplantıya ilgili müdürlükler de katılım sağladılar. Toplantıda servis hizmetlerinin kalitesi, yaşanabilecek aksaklıklar, öneriler ve memnuniyet konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Gerçekleştirilen bu toplantılar sayesinde Hastane Yönetimi hasta yakınlarına ve refakatçilerine sunulan hizmet kalitesini arttırmayı planlıyor.

Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından ötürü hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.