Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Bayramlaşma Sevinci
21 Nisan 2023

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Bayramlaşma Sevinci
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ramazan Bayramı unutulmayarak Hastane Yönetimi tarafından; bayramın manevi atmosferi hastane personelleri, hasta ve hasta yakınlarıyla kutlandı. Darıca Kaymakamı Sayın Yüksel Kara'da Hastane Yönetimini ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı. Ayrıca Darıca Kaymakamı Yüksel Kara Hastane Yönetimi nezdinde görev başında ki sağlık personellerine de kolaylıklar dileyerek gösterdikleri başarılar için teşekkürlerini ilettiler.

Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Bizler hastane yönetimi olarak bu özel günde sağlık personellerimizin Ramazan Bayramını kutlamak ve bu manevi günlerde yanlarında olmak istedik. Personellerimize verdikleri özverili çalışmalardan ve üstün gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Şuanda hastanemizde ve tüm sağlık kuruluşlarında yatan, tedavi gören hastalarımızın bir an önce sağlığına kavuşmalarını temenni eder ,Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Yapılan bu bayramlaşma ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren hasta hasta yakınları ve hastane çalışanları teşekkürlerini ilettiler.

• IMG_5334.JPG
  • IMG_5250.JPG