Darıca Farabi Gebe Okulu Hizmet Vermeye Devam Ediyor
22 Mayıs 2024

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gebe Okulu; Anne adaylarına hizmet vermeye devam ediyor. Verilen eğitimlerde; gebeliğin oluşumu ve fizyolojisi, fetüsün anne karnında ki gelişimi, gebelikte sık görülen rahatsızlıklar ve baş etme yöntemleri, gebelikte sağlıklı yaşam, gebelikte tanı yöntemleri ve tarama testleri, gebelikte enfeksiyon hastalıkları ve aşılama, hastane hazırlığı, yeni doğan bebek bakımı konularında eğitim verildi.

Ayrıca baba adaylarını da bilinçlendirmek için; annede meydana gelen gebelik, doğum ve doğum sonu dönemde annede meydana gelen psikolojik ve fizyolojik değişiklikler nelerdir, doğum ve doğum eylemi korkusu, annede meydana gelen ruhsal değişiklikler, doğumda babanın rolü, masaj teknikleri, anne ve bebek ile bağ kurma, gebelik ve doğum sonrasında babanın rolü konularında baba adaylarına eğitimler verildi.

Kursiyerlere hastane isminin ve bilinçli anne sağlıklı bebek yazan farkındalık oluşturacak bileklikleri ve sertifikaları da verildi.

İletişim Bilgileri:

Adres: Fevziçakmak Mah, Dr. Zeki Acar Cd. No:62, Darıca/Kocaeli (3.Kat Gebe Eğitim Sınıfı)

Dahili: 1351