Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Personellerinin Önemli Gün ve Haftalarını Unutmuyor
15 Mayıs 2024

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla bu anlamı gün ve haftaları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edildi. Yapılan bu kutlamaya Hastane Yönetim Ekibi de katlım sağladılar. Yapılan bu güzel organizasyon tüm çalışanlar tarafından takdir ile karşılandı.

Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “Hemşirelik, insan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir. Çünkü hemşirelik de hekimlik gibi insan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak; zor çalışma şartlarında sevgi, sabır ve hoşgörü ile yapılan ender mesleklerdendir Hemşirelerimiz güç çalışma şartlarında rağmen ortaya koydukları disiplinli, özverili, sabırlı, hoşgörülü bir şekilde çalışmaları takdire şayandır. Başta hastanemizde görev yapan hemşirelerimiz olmak üzere tüm hemşire arkadaşlarımızın hemşireler gününü kutlar çalışma hayatlarında başarılar dilerim” ifadeleri kullandı.

Etkinliğe katılan personeller böylesine bir ortam düzenlenerek unutulmadıkları için hastane yönetim ekibine de teşekkürlerini ilettiler. Aile ortamında ve sıcaklığında geçen bu güzel organizasyon pasta kesimi ve ikramlar ile devam etti.