Çayırova Semt Polikliniği Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine Bağlandı.

Çayırova Semt Polikliniği 01.09.2019 tarihinden itibaren Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak hizmet vermeye başladı. Çayırova semt polikliniği daha önce Gebze Fatih Devlet Hastanesine bağlı olarak faaliyet gösteriyordu.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çayırova Semt Polikliniğinde hizmet çıtasının yükseleceği düşünülüyor. Hastane Yönetimi tarafından eksiklikler tamamlanıyor, gerekli iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Semt polikliniğinde halihazırda mesai saatlerinde Çocuk, Kadın Doğum, KBB, Göz, İç Hastalıkları, Aile hekimi uzmanları, mesaiden sonra ise acil hekimleri tarafından birinci basamak poliklinik hizmeti veriliyor.