Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Hekimlerine Bilgilendirme Eğitimleri Devam Ediyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Serviste görev yapan hekimlere Çocuk Kardiyoloji Uzmanı Dr.Gökmen Akgün tarafından; “Çocukluk Çağı Kardiyolojik Semptomlara Yaklaşım” konu başlıklı bir bilgilendirme eğitimi düzenlendi. Dr.Akgün tarafından, acil servise başvuran, kalp rahatsızlığı, göğüs ağrısı, çarpıntı, morarma, bayılma vb. şikayetleri ile gelen çocuk hastalara nasıl davranılması gerektiği, sevk basamakları, tetkik ve tedavi yolları hakkında bilgiler verildi. Bu sayede hekimlerin daha bilinçli ve daha donamlı olmaları hedeflenmektedir.
Acil Tıp Uzmanı Dr.Ahmet Ali Top başkanlığında düzenlenen bu eğitimlerin düzenli olarak yapılacağı ve tüm birim hekimleri tarafından da verileceği hastane yönetimi tarafından bildirdi.