Çolakoğlu Metalurji A.Ş’den Anlamlı Destek

Çolakoğlu Metalurji A.Ş’den Anlamlı Destek
Organize Sanayi Bölgeleri Yönetim Kurulu Üyesi (OSBÜK), Çolakoğlu Metalurji A.Ş Kurumsal İlişkiler Koordinatörü ve Kocaeli-Gebze Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker'e Kocaeli İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü İlhan Aydın'da eşlik ettiği ziyarette Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bir adet ultrason cihazı bağışında bulundular
Hastane Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş, “Ultrasonografi cihazının günümüzde çok önemli bir yeri olduğu ve hastalarımızın tanı ve tedavisinde önemli bir gelişme sağlayacağını belirterek, bizlere böylesine anlamlı bir destek verdikleri için Çolakoğlu Metalurji A.Ş Yönetim kurulu Ekibine ve Sayın Mustafa Türker’e teşekkürlerimizi sunar ayrıca bölgemizdeki sağlık kuruluşlarına verdikleri desteklerden ötürü de başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.