Darıca Farabi Eğitime ve Araştırma Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı Unutulmadı

Darıca Farabi Eğitime ve Araştırma Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı Unutulmadı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramını düzenlediği güzel bir etkinlik ile kutladı.

Başhekim Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ başkanlığında düzenlenen kutlamaya hastane yönetimi ve hastane doktorları hekimlerimiz katılım sağladılar.

Başhekim Güneş, " İnsanların sağlıklarını korumak ve hastalara şifa olmak için gece gündüz demeden fedakârca görev yapan yeri geldiği zaman kendi ailesinden ve sosyal yaşantısından feragat ederek, dünyadaki en kutsal mesleklerden birisini yerine getiren hekimlerimizin Tıp Bayramını kutlar, sosyal yaşamlarında da sağlık ve esenlikler dilerim ” ifadelerini kullandı.

Başhekim Güneş konuşmasının arından kendi elleri ile kestiği pastayı hekimlere ikram ederek tıp mesleği adına güzel bir sene geçirme temennisinde bulundu.

Hastane hekimleri bu özel günde kendilerini unutmadıkları için teşekkürlerini ilettiler.