DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ UNUTULMADI
09 Şubat 2023

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışan personellerinin önemli gün ve haftalarını kutlamaya devam ediyor.
“29 Kasım Dünya Tıbbi sekreterler günü ve haftası” dolayısıyla İdari ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından bir kutlama günü düzenlendi. Düzenlenen programa hastane yönetim ekibi ve hastanede görevli tıbbi sekreterler katılım sağladılar. Bu anlamı günde Tıbbi Sekreterliğinin önemine dikkat çeken İdari ve Mali İşler Müdürü İbrahim Gemici “Bu gün siz değerli çalışanlarımıza ait özel bir gün gününüz kutlu olsun. Kaliteli sağlık hizmetinin sunumunda sağlık sektörünün ayrılmaz parçası olarak gördüğümüz tıbbi sekreterlerimize göstermiş olduğunuz gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, görevlerinizde başarılar dileriz .” ifadelerini kullandı.
Tıbbi Sekreterler Günü kutlaması kesilen pastanın ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.