Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizyoterapistlerini Unutmadı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizyoterapistlerini Unutmadı
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi özel günlerde de personelinin yanında olmaya devam ediyor. Dünya fizyoterapistler günü dolaysıyla kurumda görev yapan fizyoterapistler ile buluşarak gün kutlaması yapıldı ve akabinde pasta kesimi gerçekleştirildi.
Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “ Fizyoterapistlerimiz, doğuştan veya sonradan ortaya çıkan hastalıklar, travmalar, kazalar ve afetler nedeniyle oluşan hareket sistemi fonksiyonlarının bozulmasına yol açan durumlardan korunmada rehabilitasyonun önemli bir parçası ve vazgeçilmez çalışanlarıdır. Fizik Tedavi birimimiz hastanemizin en önemli bölümlerinden biridir. Her birinizin özverili bir şekilde, insancıl, sevecen bir yaklaşımla çalıştığınızın farkındayız. Hastanemize ve bölge halkımıza verdiğiniz özverileri çalışmalarınız için tüm fizik tedavi çalışanlarımıza için teşekkür eder dünya fizyoterapistler gününüzü kutlar bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar dileriz” ifadeleri kullandı.
Hastanede görev yapan fizyoterapist ve fizik tedavi çalışanları böylesine özel günlerde hatırlandığı için hastane yönetimine teşekkürlerini ilettiler.