Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Resim Sergisi

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Resim Sergisi
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yine güzel bir etkinliğe imza attı. Covid-19 salgını ve bu salgında yaşananları kendi kalemiyle resimlere döken hastanenin hemşiresi Nazik Tan tarafından yapılan sergiye yoğun bir katılım sağlandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Müftüsü Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, Darıca Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Eray Ünaldı, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Başkan Yardımcısı Dr.Serhat Karatepe, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Öztürk Kupşen, ve çok sayıda protokol katılım sağladılar.
Açılış öncesinde konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Pehlevan, “ Covid-19 salgını boyuca tüm sağlık çalışanlarımız büyük bir özverili ile çalışmış ellerinden gelen tüm çabayı sarf etmişlerdir. Bu dönemi saha içinde olan bir sağlık çalışanı arkadaşımız yaşananları, yaşadıkları olayları ölümsüzleştirerek böyle bir resim sergisi oluşturulmasına vesile olmuştur. Böylesine güzel ve anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için ilk olarak hastane yönetimine daha sonra ise bu unutulmayacak anları kendi kaleminden kendi kalbinden geçenleri bu tablolara döken arkadaşımız Nazik Tan hemşiremize teşekkür eder bundan sonra ki çalışmalarını da ilgi ile takip edeceğimizi söylemek isterim. Ayrıca görevi başında şehit düşen sağlık personeli arkadaşlarıma bir kez daha Allah’tan rahmet diler yakınlarına sabırlar dilerim.” ifadelerini kullandı.
Başhekim Güneş, “Nazik Tan hemşiremiz 1 yıllık pandemi süresince hem kendi yaşadıklarını hemde hastanemiz çalışanlarının yaşadığı anılarını illüstrasyon sanatıyla ifade etmiştir. Kendisine hastanemize kattığı bu güzel anlar için teşekkür edere başarılarının devamını dilerim" dedi.