Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yeni Kan Alma Yeri Hizmete Girdi

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yeni Kan Alma Yeri Hizmete Girdi

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma hastanesi yeni kan alma birimini hizmete sundu. Hastane bünyesinde hizmet vermekte olan kan alma birimlerine yenileri eklenerek olaşabilecek yoğunluğunun önüne geçilmesi hedeflenerek bu uygulamanın başlatıldığı dile getirildi.

Hastanenin -1 kattaki çocuk kan alma, -2. Katında bulunan acil servis kan alma ve zemin katta sağlık kurulunda bulunan kan alma birimlerine ek olarak 1.katta yeni kan alama birimi kurularak hastalarının muayene olduğu yerlerde kan alma işlemleri gerçekleştirilmeye başlandı. Hizmete giren bu kan alma birimleri sayesine hem hastalar kan verme işlemleri için bekleme süreleri kısalacak hemde hasta stresinden azda olsa uzaklaşarak daha sağlıklı bir ortamda işlemlerini gerçekleştireceklerdir.

Hastane yönetimi tarafında yapılan açıklamada; 1.kata ek bir tane daha kan alma birimi kurularak toplam 5(beş) alanda kan alma işlemleri yapılarak hastaların daha rahat bir ortamda sağlık işlemlerini gerçekleştirmek için bu tür hizmetlerin devam edileceğini ve bölge halkına sağlık hizmeti sunmak için gereken tüm gayret ve özverinin gerçekleştirileceği bilgisi verildi.