Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıbbi Sekreterler Günü Unutulmadı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışan personellerinin iş motivasyonunu en yüksekte tutmaya devam ediyor.

“29 Kasım Dünya Tıbbi sekreterler günü ve haftası” dolayısıyla bir kutlama organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen programa Hastane Yönetimi ve hastanede görevli tıbbi sekreterler katılım sağladılar. Başhekim Güneş, “ Sizler hastaneye gelen hastalarımızla ilk yüz yüze gelen, doktorlarımızın yanında ki en büyük yardımcıları ve bizlerinde en büyük destekçilerimizsiniz. Başarılarınızın sürekli olması ve tüm isteklerinizin gerçekleşmesini temenni ediyoruz. Sağlık hizmeti sunumunda göstermiş olduğunuz gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Tıbbi Sekreterler Günü kutlaması kesilen pastanın ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.