Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ozon Tedavi Uygulamaları Kursu Başladı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi'nde hekimlere yönelik Sağlık Bakanlığı onaylı eğitimlere ilk olarak Ozon Uygulaması ile başlandı. Kursun ilk haftasında Türkiye'nin önde gelen ozon uygulama eğitmenlerinden Dr.Lale Yeprem'i ağırladık. Ozon tedavisi; ağrı tedavisinde, yara iyileşmesinde, enfeksiyon hastalıklarında, bağışıklık sisteminin desteklenmesinde, dolaşım sisteminin düzenlenmesinde, mevcut tedavilere tamamlayıcı olarak kullanılabileceği aktarıldı. Teorik ve uygulamalı eğitimin bir arada olduğu verimli bir eğitim gerçekleştirildi. Ozon uygulama kursunun 7-8 Aralık'ta kaldığı yerden devam edileceği bilgisi verildi.

• WhatsApp Image 2019-11-24 at 18.47.48.jpeg