Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kreş ve Gündüz Bakım Evinde 10 Kasım Unutulmadı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kreş’inde eğitim gören öğrenciler Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yılı dolayısıyla 10 Kasım anma programı düzenledi. Programa hastane yönetimi de katılım sağladılar.
  Hastane bahçesinde Atatürk anısına saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşını öğretmenleri ile okuyan minik öğrencilerin oldukça heyecanlı olduğu gözlemlendi.
   Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e bağlılık, sevgi, minnet ve özlem duygularını dile getiren öğrenciler şiir ve şarkılar eşliğinde bu anlamlı gün coşku ve özlemle yaşatıldı. Program sonrası Atatürk’ün  sevdiği şarkıları dinleyen öğrencilerin oldukça mutlu oldukları da gözlerden kaçmadı.