DUSADER Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Şiir Etkinliğiyle Gönüllere Dokundu

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırama Hastanesi sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerinin yanı sıra; düzenlenen organizasyonlara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. DUSADER’in (Dergizan Uluslararası Sanatçılar Derneği) düzenlemiş olduğu şiir dinletisine hastane personelleri, şairler ve DUSADER üyeleri de katılım sağladılar.

Düzenlenen şiir gününe şiirleriyle başta hastane başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş olmak üzere, dernek üyeleri, şairler ve hastane personelleri de şiirleriyle ayrı bir renk kattılar. Okunan şiirler ile zaman zaman duygu dolu anlar yaşansa da dinleyicilerin oldukça memnun kaldıkları da gözlemlendi.

Başhekim Güneş “ Şiir, duygu ve düşüncelerin daha etkin, daha derinlemesine tarif edilebilmesi, akıcı bir şekilde izah edilebilmesidir. İnsanlık tarihi boyunca duygu, düşünce ve hayalleri etkili biçimde anlatmanın bir yolu olmuştur. Şiirin edebî tür olarak en önemli özelliği, özel bir anlatım diline sahip olmasıdır. Okunan bu şiirler ile iç dünyamıza bir yolculuk yaptık. Bizlerin ruhunu okşayan bu şiirlerin bizlere kadar ulaşmasını sağlayan siz değerli şairlerimize, katılımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Katılımcılara teşekkür belgesi verilemesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle organizasyon son buldu.

• IMG_2576.JPG
  • IMG_2628.JPG