Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bina Değerlendirme Turları Devam Ediyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetim Ekibi daha kaliteli ve daha güvenli bir ortamda bir sağlık hizmeti sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Hastane içi yataklı servisler, depo alanları, çalışma alanları, yoğun bakım servisleri gezilerek; gerekli iyileştirme çalışmaları gözden geçirilmiş, yataklı servislerin ihtiyaçları değerlendirilmiş ve tüm birimlerin daha aktif bir şekilde hizmet verebilmesi için yapılan çalışmalar gözden geçirilerek bina içi tur düzenlenmiştir.

Başhekim Güneş “Yaptığımız bu değerlendirmeler ile hem hasta hemde çalışan memnuniyetini sağlamak ve bölge haklına en iyi hizmeti vermek öncelikli hedeflerimizi arasındadır” ifadelerini kullandı.