Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başarılarını Sürdürmeye Devam Ediyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Hastane bünyesinde faaliyet gösteren Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi (GETAT); uygulama merkezi yetkisi alarak yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş’e uygulama merkezinin ruhsat belgesi de açılış öncesi takdim edildi. Açılışa Ak Parti Kocaeli Millet Vekili Emine Zeybek, Ak Parti Kocaeli Millet Vekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr. İlhan Kadıoğlu, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Mürsel Durmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Faruk Demirhan, Sağlık Hizmetleri-İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İl Sağlık Müdürlüğü yönetim ekibi, İlçe devlet hastanesi başhekimleri ve hastane yönetim ekibi de katılım sağladılar. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e katkılarından dolayı da teşekkür belgesi takdim edildi. Kurdele kesimi ile yapılan açılış töreninden sonra Dr.Mustafa Çiftçi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları hakkında gelen misafirlerine bilgiler verdi.