Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çalışanları Bilinçlendiriliyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çalışanları Bilinçlendiriliyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi; hasta odaklı sunduğu hizmetlerinin yanı sıra personellerini de her konuda bilinçlendirmeye devam diyor.

İş Güvenliği Uzmanı Nesrin Özmen tarafından verilen eğitimde katılımcılar çalışma hayatı mevzuatları, iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ve güvenlik kültürü, iş kazası ve meslek hastalıkları gibi pek çok konuda bilgi sahibi oldular.

Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “ Verilen bu eğitimlerde amacımız iş sağlığı ve güvenliği konusunun önem taşıdığı bir sektör olan sağlık sektöründe tüm çalışanlara iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitimler verilerek çalışanlarımızı bilinçlendirilmek, bu konuda söz ve karar sahibi olmalarını sağlayabilmek ve hastanemizde iş güvenliği kültürü oluşturabilmektir ” ifadeleri kullanıldı.