DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ÇAPRAZ DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ÇAPRAZ DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kocaeli bölgesine hizmet veren hastane denetimlerinde bugün ki ziyaret edilen hastane Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Yapılan değerlendirme ziyaretine; Kocaeli Kamu Hastaneleri Başkanı Uz.Dr.Mürsel Durmaz, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Yüksel Pehlevan, Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ömer Naci Yılmaz ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş ve Yönetim ekibi de katılım sağladılar.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda; bu denetimlerde ki amaçlarının sağlık tesislerinin verimli bir şekilde çalışabilmesi, vatandaşların kaliteli bir sağlık hizmeti alabilmesi için alınması gereken her türlü tedbirleri almak, çalışmaları yerinde görmek ve farklı bir gözle değerlendirerek yaşanan aksaklıkları yerinde tespit etmek amacıyla yapıldığı dile getirildi. Hastanenin yataklı servisleri, poliklinikleri, ameliyathane birimi, özellikli birimleri de gezilerek gözlemlerde bulunuldu.