DARICA FARABİ MÜHENDİSLER GÜNÜNÜ UNUTMADI

DARICA FARABİ MÜHENDİSLER GÜNÜNÜ UNUTMADI

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta ve hasta yakınlarına sunduğu sağlık hizmetinin yanı sıra önemli gün ve haftalarda da personelinin yanında olmayı da ihmal etmiyor.

5 Aralık Dünya Mühendisler Günü dolayısıyla hastane bünyesinde görev yapan İnşaat, Elektrik ve Makine Mühendisleri ile bir araya gelinerek güzel bir birliktelik sergilendi. Bu önemli güne Hastane Yönetimi de katılım sağladılar.

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ “ Hastanemizin fiziki yapısının düzenlenmesi, kullandığımız araç ve gereçlerin geliştirilmesi ve karşıladığımız sorunlara teknik çözümler üreten siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder Dünya Mühendisler Gününüzü kutlarım” ifadelerini kullandı. Bu güzel organizasyondan duydukları mutluluğu dile getiren mühendisler hastane yönetimine teşekkürlerini ilettiler.