DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE HER AY YAPILAN PERSONEL TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Düzenli olarak yapılan çalışan personel görüş-öneri toplantılarına bir yenisini eklendi.

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ, İdari ve Mali İşler Müdürü Cebrail KURU ve İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Semra AKÇA YILMAZ’ın katıldığı toplantıda; hastanenin çeşitli birimlerinde görev alan personeller ile fikir alış-verişinde bulunuldu. Hizmet veren personellerin görev yaptıkları birimlerde ki ihtiyaçları, karşılaştıkları zorluklar ve daha iyi bir hizmet verebilmek için görüşleri dinlendi.

Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; düzenlenen bu toplantıların devam edeceğini ve en iyi sağlık hizmeti verebilmek için hastane personelleri ile bir uyum içinde çalışıldığı dile getirildi.