DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta ve hasta yakınlarına sunduğu kaliteli hizmetlerin yanı sıra personellerinin de çalışma ortamlarını iyileştirmek için tüm çabayı sarf ediyor.

Hastane bünyesinde bulunan idari birimler eski yerlerinden taşınıp daha düzenli bir şekilde dizayn edilip hizmet vermeye başlamıştır. Taşınan idari birimler ( Gelir-Gider Tahakkuk, Saymanlık, Tig, Maaş Mutemetliği, Satın Alma, Evrak Kayıt, Mühür-Kaşe, Sürekli İşçi Ekip Sorumluları ) birimleri yeni yerlerinde çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; fiziksel ortam olarak daha iyi şartlarda hizmet vermek ve personellerimizin çalıştıkları birimlerde maksimum verimi alabilmek için kendileri ile de işbirliği yapıldığı ve düzenlenen çalışma ortamlarının ortak bir karar sonucu şuan ki son halini aldığı belirtilmiştir.