DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellerinin bilgilerini güncel tutmaya ve bilgilendirmeye devam ediyor.

Hastane bünyesinde hizmet vermekte olan Yoğun Bakım Ünitesinde görev yapan personellerine Yoğun Bakım Uzmanı Dr.Deniz HEPPEKCAN tarafından; beyin ölümü tespiti, yoğun bakımda beslenme, sağlık bilimi ve teknolojisindeki gelişmeler, yoğun bakım hastalarının tedavisi ve izlemi, yeni tedavi ve bakım yöntemleri, uzun süre yatmaktan oluşan yaralardan ve bu yaraların önlenmesi hakkında personellerine bilgiler verdi.

Personellere verilen bu eğitimler sayesinde hem daha önceki bilgilerinin pekiştiği hemde yeni ve güncel tıbbi bilgileri paylaşılmasıyla personellerin yaptıkları görevlerde daha bilinçli hale gelmeleri sağlandı.