Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sıfır Atık Projesi Çalışmaları Devam Ediyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesine Sıfır Atık Projesinin daha etkin ve verimli olarak yürütülebilmesi amacıyla yapılan yerinde değerlendirmeler neticesinde; kağıt, plastik, cam, metal vb. ambalaj atıklarının kaynağında doğru ayrılabilmesi için metal kutular yerleştirildi. Bunun yanı sıra tekstil atıklarının da hem geri dönüşüme kazandırılması hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılabilmesi amacıyla hastane bahçesine tekstil atık kutusu yerleştirildiği; atıkların kaynağında doğru şekilde ayrılması konusunda personeller tarafından da gerekli hassasiyetin gösterildiği Hastane Yönetimince dile getirildi. Tüm yeniliklerle birlikte Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin “ Çevre Dostu Hastane” olması da hedeflenmektedir.