BASIN DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BULUŞTU

BASIN DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BULUŞTU

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ; Kocaeli bölgesinde görev yapan
( Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası) basın mensupları ile hastane bünyesinde verilen kahvaltı da bir araya geldi. Yapılan toplantıya Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Kübra KIVRIKOĞLU ve Dr.Nihat ÜSTÜNER, İdari ve Mali İşler Müdürü Cebrail KURU, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla BÜYÜK’ te katılım gösterdiler.

Darıca Farabi Hastanesinin Eğitim ve Araştırma Hastanesi unvanını almasıyla birlikte hastanede yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan hizmetler hakkında katılan basın mensuplarına bilgiler verildi.

Başhekim Güneş, “ Eğitim ve Araştırma unvanını almamızla birlikte sunmakta olduğumuz sağlık hizmetlerini daha kaliteli ve bilimsel bir hale getirerek, çalışanlarımızın sahip olduğu bilgi birikiminde de farkındalık oluşturarak hastane olarak daha iyi bir konuma geleceğimizi düşünmekteyiz. Üstün standartlarda sağlık hizmeti veren bir hastane olmak ve hep daha iyiyi yakalamak amacıyla çalışmalarımızı yürütmekteyiz” dedi.

Başhekim Güneş “ Yoğun temponuzda bizlere vakit ayırıp toplantımıza katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Soru-cevap şekilde geçen diyaloglar sonrası bilgilendirme toplantısı son buldu.