Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bebek Dostu Hastane Seçildi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünce yürütülen “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı” çalışmaları kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda; Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Bebek Dostu almaya hak kazandı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünce yürütülen “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı” çalışmaları kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda; Özel Cihan Hastanesi Bebek Dostu Hastane Unvanı almaya hak kazandı. Bebek Dostu ünvanına sahip olan Derince Eğitim Araştırma Hastanesi ile Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi ise Yenidoğan Yoğun Bakım Bebek Dostu ünvanı aldı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünce Alikahya yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirilen belge dağıtım ve tebrik programına  İl Sağlık müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkanlar Op. Dr. Onursal Varlıklı ve Dr. Faruk Demirhan, Başhekimler Doç. Dr. Mustafa Güneş, Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, Op. Dr. Uğur Doğan, bebek dostu ünvanı almaya hak kazanan hastanelerin idareci ve çalışanları katılım sağladılar. Düzenlenen  program sonunda Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Özel Cihan Hastanesi yöneticilerine belgelerini takdim etti ve çalışmalarında başarılar diledi.