ÇAYIROVA İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI ZİYARET

ÇAYIROVA İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI ZİYARET

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Azmi TUNÇ, Çayırova Akçakoca İlkokulu Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Okul Öğretmenleri Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan çocuk hastalara güzel ve anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Okul Müdürü Fatih Dilekoğlu, Müdür Yardımcısı Cahit Uçar ve Okul Öğretmenleri; Emine Durmuş, Hatice Süvari Küçükseymen ve Duygu Özberk Kara yanlarında getirdikleri oyuncakları yatan çocuk hastalara tek tek hediye ettiler.

Hediyeler dağıtan gönüllüler, minik yüzleri güldürdü. Bu güzel organizasyona hastane yönetimi de katılım sağladılar.

Çocuk hastalara yapılan ziyaretten memnuniyetlerini ifade eden başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş; hastanede tedavi gören çocukların içinde bulunduğu ruh halinden uzak tutabilmek, onları oyun dünyasına taşıyabilmek ve onları bulundukları ortamda mutlu edebilmek adına bu güzel ziyareti yapan başta Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Çayırova Akçakoca İlkokulu’na teşekkür ederiz.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Tunç, “Bu oyuncaklar ile bir kardeşimizin oynayıp bir nebze olsun kendini mutlu hissetmesi bizleri de fazlasıyla mutlu edecektir” diye konuştu.

Yatarak tedavi gören çocuklara sunulan oyuncaklar ailelerini de mutlu etti. Hasta yakınları memnuniyetlerini dile getirerek, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Hastane Yönetimine teşekkürlerini iletti.