CEMİL YAMANDAN DARICA FARABİ HASTANESİNE EĞİTİM ARAŞTIRMA OLMASINDAN DOLAYI HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sayın Cemil YAMAN, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Muzaffer BIYIK ve Yönetim Ekibi yakın zamanda Eğitim Araştırma Hastanesi olan Darıca Farabi Hastanesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Eğitim Araştırma sürecinde ellerinden gelen tüm yardımları yapacaklarını dile getiren Sayın Yaman sağlık hizmetlerini hep bir adım daha öne taşımanın öncelikli hedefleri olduğunu dile getirdi. Ayrıca hastanenin iş ve işleyişi hakkında başhekim Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ’ten bilgi alan Yaman, tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile de tek tek ilgilenerek durumları hakkında bilgi aldı.

Yapılan hayırlı olsun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren hastane başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ “ Bize her alanda destek olan Sayın Milletvekilimiz Cemil YAMAN’a ve bu yolda bizi yalnız bırakmayan Darıca Ak Parti ilçe teşkilatına teşekkürlerimizi sunarız” dedi.