DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİ KADROYA GEÇEN PERSONELLERİNİ TEBRİK ETTİ

DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİ KADROYA GEÇEN PERSONELLERİNİ TEBRİK ETTİ

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Yönetim Ekibi hastane bünyesinde görev yapan ve kadroya geçiş süreci ile birlikte “sürekli işçi” kadrosu olmayı hak eden personelleri ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşma yapan Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ ve İdari Mali İşler Müdürü Cebrail KURU  “ İlk olarak kadro hakkı elde eden personellerimizi tebrik ederiz.  Bundan sonra ki çalışmalarımızı aynı düzen ve aynı kararlılıkla devam ettireceğiz. Hastanemize başvuran hastalarımıza daha sağlık daha kaliteli bir hizmet vermek amacıyla el ele verip hep birlikte daha güzel işlere imza atacağız.  Bizler Hastane Yönetimi olarak tüm arkadaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.” ifadelerini kullandılar.