DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİNDE BİNA DEĞERLENDİRME TURLARI DEVAM EDİYOR

DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİNDE BİNA DEĞERLENDİRME TURLARI DEVAM EDİYOR

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Yönetim Ekibi daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak için  tüm alanlarda faaliyletlerine devam ediyor. Hastanenin fiziki durumunu değerlendirmek için hastane içi ve dış alanlar gezilerek gerekli kontrolleri yapıldı.

Yapılan bu kontroller sırasında çalışan personellerlede görüşülerek yaşanabilecek sorunlar ve aksaklıklar hakkında bilgiler alındı. Hastanede can ve mal güvenliğinin sağlanması,  binanın fiziki durumu, servislerde yapılması düşünülen değişiklikler, çevre düzenlemesi  gibi konular da gözden geçirildi.

Yapılan kontroller sırasında hastalarla da yakından ilgilenen Başhekim Güneş, hastalar ile sohbet edip geçmiş olsun dileğinde bulunup, bir isteklerinin olup olmadığını, kendilerine sunulan hizmetlerden  memnun olup olmadıklarını da sordu.