14 MARTTA GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ-DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİ BULUŞMASI

14 MARTTA GEBZE FATİH DEVLET HASTANESİ-DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİ BULUŞMASI

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetim kadrosu Darıca Farabi Devlet Hastanesine anlamlı ve samimi bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Gökhan NALBANT’a; Başhekim Yardımcısı Uz.Dr. Esen AYDEMİR , İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet DEMİR ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ferhat YÜCEL bu anlamlı ziyarete eşlik ettiler.
Aynı bölgede bulunan bu iki güzide devlet hastanesinin yönetim kadrolarının bir araya gelmesi oldukça içten bir ortama vesile oldu. Gebze Fatih Devlet Hastanesi ekibi 14 Mart dolayısıyla getirdikleri karanfilleri hastane yönetim ekibine sundular.

Başhekim Güneş, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ile getirerek misafirlerine ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.