DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİNDE İDARİ PERSONEL VE HİZMET ALIMI İLE ÇALIŞAN PERSONELLER İLE TANIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ​

DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİNDE İDARİ PERSONEL VE HİZMET ALIMI İLE ÇALIŞAN PERSONELLER İLE TANIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi olarak göreve başlayan Doç. Dr. Mustafa GÜNEŞ, hastanede görev yapan idari personel ve hizmet alımı ile çalışan hastane personelleri ile tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda İdari ve Mali İşler Müdürü Cebrail KURU ve Müdür Yardımcıları da hazır bulundu.

Başhekim Doç. Dr. Mustafa GÜNEŞ görev yapan personellerine görev yaptıkları birimlerde çalışmalarında kolaylıklar dileyerek bundan sonra hastanemizce yapılan iş ve işleyişlerde kendilerinin de önemli bir yere sahip olduklarını, birlikte hastanemizi daha ileri seviyeye taşıyacaklarını belirtti. Güneş göstermiş oldukları özverili çalışmalardan ötürü personellerine teşekkürlerini iletti.